Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Tel : +31 495 - 540205
Nieuw: Renovatietafel voor oude tafeltennistafels

Standaard betonnen tafeltennistafels zijn vaak onderhavig aan weersomstandigheden. Wind en weer vallen de plaat aan, het wordt poreus en gaat barsten vertonen. Als gevolg van vorst zullen delen van het speeloppervlak barsten. Het speelvlak wordt oneffen en niet langer bespeelbaar. Dat is het einde voor het tafeltennisplezier buiten.

Dit beeld zie je vaak in vele vrijetijdsparken en op openbare speelplekken. Maar de tafeltennistafel kan binnen een uur worden gered en blijft daarna permanent soepel en bespeelbaar. En dit alles zonder de bestaande tafeltennistafel te hoeven demonteren en af te voeren.

De oplossing voor de renovatie van outdoor tafeltennistafels
Renovatiepanelen in polymeerbeton met aluminium beschermingsranden. Deze panelen zijn volledig weersbestendig. De kunst: qua tafeltennis kun je deze panelen vergelijken met indoor-tafeltennistafels. Het speeloppervlak is poriënvrij en absoluut glad. Het balcontact met de tafel is vergelijkbaar met die van een wedstrijdplaat.

Verweerde, onbespeelbare betonnen tafeltennistafels kunnen in een oogwenk weer picobello worden gemaakt.
Na de verjongingskuur is de tafeltennistafel weer beter dan ooit en permanent bespeelbaar.

Gemakkelijke en snelle installatie
De renovatieplaat voor de betonnen tafeltennistafel bestaat uit twee helften. Deze worden over het gehele oppervlak eenvoudig op de oude betonplaat gelijmd met de standaardafmetingen 274 cm x 152,5 cm. Vervolgens worden de revalidatieplaten en de oude betonplaat met bouten aan elkaar bevestigd door het aluminium frame van de revalidatieplaten.
Met twee personen is de installatie kinderspel, zoals u kunt zien in de volgende video.

Zie hier voor Filmpje Renovatietafel

Ook het betonnen cq rvs netje is makkelijk te vervangen door een nieuw exemplaar.

Individueel ontwerp
De tafeltennistafels van polymeerbeton zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: RAL 5002 blauw, RAL 6002 groen, RAL 7016 grijs en granietgroen.

Voor prijzen en/of vragen neem contact op met Spereco Holland B.V., tel. 0495-540205 of info@spereco.nl

Tafeltennistafel na renovatie

Mobile version: Enabled