Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Tel : +31 495 - 540205
Burgerparticipatie Speeltuin ’t Bèèle-Erfke in Stramproy

Opening speeltuin ’t Bèèle-Erfke in Stramproy

Zondag 22-11-2015 is onder grote belangstelling de nieuwe speeltuin bij ’t Bèèle-Erfke in Stramproy geopend door wethouder Gabriels van de gemeente Weert. De opening werd bijgewoond door veel mensen uit de buurt en natuurlijk de kinderen. De kinderen konden na de opening uitgebreid spelen op de nieuwe toestellen.

De realisatie van de speeltuin is een uniek project. De speeltuin is door vrijwilligers uit de buurt gerenoveerd. Dit hebben ze kunnen doen met geld van fondsen en lokale ondernemers. De gemeente heeft niets gefinancierd voor dit project.

In Stramproy zijn ze dan ook bijzonder trots op het behaalde resultaat. De uitvoering, inclusief de voorbereiding, nam een jaar in beslag. Er ligt nu een prachtige speeltuin voor kinderen met en zonder handicap inclusief picknicktafels en -banken. Zo zijn er o.a. schommels, een glijbaan en nog diverse andere toestellen geplaatst. Dit om de kinderen een fijne plek te geven waar ze veilig kunnen spelen.

Artikel ‘t Beele Erfke in regionaal weekblad Het Land van Weert

Artikel ‘t Beele Erfke in Dagblad de Limburger

opening_speeltuin 't Beele-Erfke_Stramproy (5)opening_speeltuin 't Beele-Erfke_Stramproy (8)opening_speeltuin 't Beele-Erfke_Stramproy (6)opening_speeltuin 't Beele-Erfke_Stramproy (16)opening_speeltuin 't Beele-Erfke_Stramproy (23)opening_speeltuin 't Beele-Erfke_Stramproy (20)opening_speeltuin 't Beele-Erfke_Stramproy (24)opening_speeltuin 't Beele-Erfke_Stramproy (25)opening_speeltuin 't Beele-Erfke_Stramproy (19)opening_speeltuin 't Beele-Erfke_Stramproy (14)opening_speeltuin 't Beele-Erfke_Stramproy (21)opening_speeltuin 't Beele-Erfke_Stramproy (22)opening_speeltuin 't Beele-Erfke_Stramproy (26)opening_speeltuin 't Beele-Erfke_Stramproy (28)opening_speeltuin 't Beele-Erfke_Stramproy (36)

Mobile version: Enabled