Menu

Brasserie De Streek - Culemborg

Wat een feest om naar Brasserie Streek te gaan, want achter in de zaak is een grote indoor speeltuin gebouwd. Met de allerleukste speeltoestellen om tussen de drankjes en eten door te spelen. Een dagje uit in Culemborg met de kinderen kan niet zonder een bezoek aan Brasserie Streek. Lekker binnen spelen als het buiten regent. Daarmee zijn ze ook meteen oudervriendelijk, want de begeleiders of verzorgers genieten van een lekker drankje of gerecht, terwijl ze door de grote glazen wand hun kroost in de gaten kunnen houden. Brasserie Streek is geen speelparadijs voor kinderfeestjes, maar een Brasserie met wat extra’s.

Kinderen met een lichamelijke beperking hebben bij De Streek de gelegenheid te spelen. Ze hebben het vogelnest als speeltoestel uitgezocht, zodat een kind dat minder valide is ook kan genieten van de indoor speeltuin. Het kind kan gewiegd worden in de enorme ronde schommel die met touwen dicht is aan de onderzijde.
De toegang tot de indoor speeltuin is drempelvrij dus ook voor een rolstoel goed toegankelijk.

Bij deze brasserie kun je spelen op twee verschillende etages, hoe gaaf is dat?! Via een klimparcours kun je de mooie glijbaan bereiken, met deze glijbaan glij je zo de 'vloer in' of te wel naar de andere etage. Via deze etage is het weer mogelijk om naar boven te klimmen via alle netten. -
Interesse in onze producten? We helpen je graag verder
Waar ben je naar op zoek?
Zoek
Aan het laden...